Description

Arktisilta alueilta löytyvä muovi on vain jäävuoren huippu maailmanlaajuisesta ongelmasta. Se on seurausta paitsi tuotannosta ja teollisuuden kehityksestä myös meidän jokapäiväisistä tavoistamme. Muovijätettä ja sitä vaarallisempaa mikromuovia löytyy kaikkialta: meristä, jäästä, eläinteni vatsoista ja jopa lumesta. Muovijätteen vaikutus ympäristöön on selkeä ja huolestuttava, mutta tutkijat yrittävät arvioida, mikä vaikutus sillä on ihmisten elämään ja terveyteen. Tämän aktiviteetin tarkoituksena on pohtia jokapäiväisiä tapojamme ja kannustaa meitä kaikkia tekemään jotain ympäristön puolesta.

Polar Star on kiitollinen Polar Advisors -neuvonantajaryhmän ajatuksista ja palautteesta, joka auttoi valitsemaan napa-alueisiin liittyvät aiheet.

Haluaisimme kiittää lämpimästi Polar Advisors -jäseniä, jotka tuottivat arvokkaita ideoita ja materiaaleja tätä aktiviteettia varten: Paula Frances Galvin, Svetla Mavrodieva et Spyros Meletiadis.

Tämä aktivitetti on tehty osana POLAR STAR projektia, jota on rahoitettu osana Euroopan unionin Erasmus+-ohjelmaa (2019-1-FI01-KA201-060780).

Lue lisää: http://polar-star.ea.gr/

No votes have been submitted yet.

View and write the comments

No one has commented it yet.