Description

To πλαστικό που βρίσκεται στην Αρκτική είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα - η κορυφή του παγόβουνου. Είναι αποτέλεσμα της παραγωγής και της βιομηχανικής ανάπτυξης, αλλά και της καθημερινής μας ζωής. Τα πλαστικά απόβλητα και τα πιο επικίνδυνα μικροπλαστικά που τα συναντούμε παντού: στους ωκεανούς, στον πάγο, στο στομάχι ζώων ή ακόμη και στο χιόνι. Οι επιτπώσεις των πλαστικών αποβλήτων στο περιβάλλον είναι εμφανές ή ανησυχητικές, αλλά οι επιστήμονες προσπαθούν να υπολογίσουν την επίπτωση στην υγεία και τη ζωή των ανθρώπων. Ο στόχος του μαθήματος είναι να επαναπροσδιορίσουμε τις συνήθειες της καθημερινής μας ζωής ώστε να γίνουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Η ομάδα του POLAR STAR θα ήθελε να ευχαριστήσει για την προσφορά τους, την ομάδα εκπαιδευτικών που έδωσαν πολύτιμες ιδέες και υλικό για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα: Paula Frances Galvin, Svetla Mavrodieva και Spyros Meletiadis.

Η δραστηριότητα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου POLAR STAR, που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2019-1-FI01-KA201-060780).

Mάθετε περισσότερα: http://polar-star.ea.gr/

No votes have been submitted yet.

View and write the comments

No one has commented it yet.