Овој Простор за Учење преку Истражување (ПУИ) се темели на основното сценарио
ILS
Овој Простор за Учење преку Истражување ( ПУИ) се темели на основното сценарио 
ILS
Овој Простор за Учење преку Истражување (ПУИ) се темели на основното сценарио
ILS
Целиот свет на Земјата зависи од почвата.
ILS
Целиот Свет на Земјата зависи Од почвата.
ILS
Целиот свет на Земјата зависи од почвата.
ILS
Со оваа активност  учениците имаат можност да мерат  pH на раствори  со помош…
ILS
le СО оваа активност   учениците имаат можност да мерат   pH на раствори   le…
ILS
Со оваа активност учениците имаат можност да мерат pH на раствори со помош на…
ILS
Chombo cha jedwali Hebu wasomaji Jaza Matini au hesabu katika jedwali.
APP
"Kioo mazito ya pombe darker, chini ya nuru hupitia." Kufanya ufumbuzi rangi ya…
LAB
Kuangalia Tungo vibrate katika mwendo wa taratibu.
LAB